« Vissza az elöző oldalra

PVA Töltőcső és tömő 7 m

PVA Töltőcső és tömő 7 m


2,800 Ft
Egységár: 2800 ft/db

Delphin gyártmányú, vízben oldódó PVA háló.

 Az etető bojlikból,  pelletkből és methodmix vagy más keverékekből álló etetőkeverék könnyen bedobható akár nagyobb távolságra is.
 A háló egy tubuson van elhelyezve, amely segítségével igen egyszerű a mellékelt bottal csalival feltölteni.
 A hálóba csomagolt keveréket a csalival együtt a szerelékhez kell rögzítve a horgászhelyre bejuttatni.

 A PVA háló a víz hőmérséklettel egyenes arányban feloldódik, és a csali közelében kioldja az etetőkeveréket, amivel a pontyok számára jelentősen növeli annak vonzerejét.Kijelölés törlése
Kategóriák: , .

Kosár

 • Description

  Product Description

  Figyelmeztetés: A PVA termékek vízben oldódóak, ezért azokat kizárólag száraz kézzel kezelje, hogy megakadályozza azok deformációját vagy sérülését.

 • Additional Information

  Additional Information

  meret


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.