« Vissza az elöző oldalra

Etető bojli Limited Edition TuTi Pakk 5 Kg

Etető bojli Limited Edition TuTi Pakk 5 Kg


8,990 Ft
Egységár: 1798 ft/kg
Készlet: Elfogyott

Limitált Széria TUTI Pakk : Egy prémium minőségű etető bojli csomag ami 2-3 napos pecára tökéletes választás.Tartalma:10 Literes Silverbaits vödör 4,5 kg 20 mm-s etető bojli,0,5 kg pellett mix, 250 ml íz azonos CSL és hozzá való csalizó bojli! Készíthetsz kis PVA zacskókat amiket lelocsolsz a CSL-l és teheted a horog mellé extra csalogató hatás!Bojlikat CSL-l lelocsolod ás már spombozhatod,csövezheted és csalizhatod is.

Egész évben jó eredménnyel használható. Folyamatosan fejti ki hatását a jól megválasztott összetevőknek köszönhetően, jó bontási képességekkel rendelkezik.
Tartalmaz: Halliszt magas szénhidrát tartalmú liszt, vitamelo, szoja, robin red, magmix különböző étvágy fokozók.Kijelölés törlése
Kategória:: .

Kosár


  • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

    Személyes átvétel

    Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

    Kiszállítás futárszolgálattal

    Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.