« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Pop-Up 8-10 mm

Silverbaits Pop-Up 8-10 mm


1,090 Ft
Egységár: 1090.- ft/db

A Silverbaits Pop-Up Nagy felhajtó erejű és esszenciális olajakkal felturbózott bojli, plusz csalogató hatást fejt ki a halak számára. E kombináció segítségével már több kapitális pontyot sikerült a szákba terelni a tesztidőszak során. A Feeder horgászat széles körű elterjedése arra sarkalt minket,hogy az ő elvárásaiknak is eleget tegyünk. Így a Method Feeder technikákhoz is kiválóan alkalmas 8-10 mm-s méretben és Hatféle ízben.

– Octopus – polip

– Strawberry – eper

– Liver – Máj

– Pineapple – Ananász

– Garlic -fokhagyma

– Fish Fruit – Gyümölcs -Hal

 Kijelölés törlése
Kategóriák: , .

Kosár

 • TERMÉKLEIRÁS

  A Silverbaits Pop-Up Nagy felhajtó erejű és esszenciális olajakkal felturbózott bojli, plusz csalogató hatást fejt ki a halak számára. E kombináció segítségével már több kapitális pontyot sikerült a szákba terelni a tesztidőszak során. A Feeder horgászat széles körű elterjedése arra sarkalt minket,hogy az ő elvárásaiknak is eleget tegyünk.
  Így a Method Feeder technikákhoz is kiválóan alkalmas 8-10 mm-s méretben és Hatféle ízben.
  Kiszerelés: 15 gr

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.