« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits G-Max Halibut pellet 25mm

Silverbaits G-Max Halibut pellet 25mm


1,690 Ft
Egységár: 1690 ft/kg

Az extra méretű (25mm) fúrt Halibut pellet oldódási ideje kb. 8 óra! A Halibut Pellet az egyik legmagasabb tápértékű pellet, melyben megtalálhatók a kivételes minőségű ásványi anyagok és az alapvető aminosavak, vitaminok. Nagyon sokoldalú csali, hiszen az etetésen felül a horog alá fűzve is csodákra képes.

Ha olyan vízre, megyünk horgászni, ahol a bojli nem engedélyezett, vagy nagy a kapástalanság, akkor kiváló alternatíva lehet a Halibut Pellet. Ez a kipróbált csali, karakteres és ez által igen hatásos aromájával, szinte mágnesként vonzza magához a pontyokat.

Tartalmaz: 34% nyersfehérje, 15% nyers zsír.

Kiszerelés: 1 kg simítózáras tasakban

 



Kategóriák: , .

Kosár


  • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

    Személyes átvétel

    Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

    Kiszállítás futárszolgálattal

    Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.