« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Competition Paste K25 Liver – májas paszta

Silverbaits Competition Paste K25 Liver – májas paszta


1,490 Ft
Egységár: 9933 Ft/kg

A K25 Liver paszta a Silverbaits versenyszéria egyik nélkülözhetetlen kiegészítője. A kellemes májas illata, horogcsali ill. ólom köré gyúrva, a vízbe érve szinte azonnal kifejti csalogató hatását. Közepes hőmérsékletű víznél kb. 1 óra alatt oldódik le.Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A K25 Liver paszta a Silverbaits versenyszéria egyik nélkülözhetetlen kiegészítője. A kellemes májas illata, horogcsali ill. ólom köré gyúrva, a vízbe érve szinte azonnal kifejti csalogató hatását.Közepes hőmérsékletű víznél kb. 1 óra alatt oldódik le. Könnyen alkalmazható, puha paszta. Minden fajta bojlihoz használható, de a Silverbaits K25 Liver bojlikhoz harmonizál igazából.
  Kibontás után száradás lehetséges, ezért száraz hűvös helyen tartandó. De ha szárazabb is lesz a gyári állapotától, akkor C.S.L. liquiddel tudunk az állagán javítani.

  Kiszerelés: 150g

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.