« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Competition G26 Spice – Method Mix

Silverbaits Competition G26 Spice – Method Mix


1,490 Ft
Egységár: 1490- ft /kg

A G26  versenyszériás fűszeres method mix sikerének titka, a több kiváló minőségű pontycsemege megfelelő arányú összeállítása.

Az egyik leghatékonyabb fűszeres method mix,előszeretettel használják a feederes horgászok is.

 Kívánságlista megtekintése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A G26 versenyszériás fűszeres method mix sikerének titka, a több kiváló minőségű pontycsemege megfelelő arányú összeállítása. Különböző szemcseméretű alapanyagok keverékéből áll, mint a pellet liszt, halliszt, madáreleség, robin red, fűszerkeverék, betain stb. ezért is a vízbeérés után nem egyszerre oldódik el. PVA tasakba ill. hálóba töltve, vagy akár etető kosárba felkínálva alkalmazhatjuk.
  Elkészíthetjük a method mixet a saját G26 Spice C.S.L folyadékával összekeverve, vagy egyszerűen akár a tó vízével is.
  Kiszerelés: 1 Kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.