« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Competition Method Feeder Pack

Silverbaits Competition Method Feeder Pack


3,490 Ft
Egységár: 3490 ft/db

Horgászok kérésére összeállítottunk egy igen fogós Method Feeder Pakkot

Ami három ízvilágból választható! G26 Spice,FF30 Fish fruit,X50 Krill és K25 Liver

Minden Pakkban 1 kg Method Mix 500 Ml CSL és egy Doboz 8 mm-s Pop-up ami  Polip,Kagyló,Erdei gyümőlcs és Eper ízvilágot  tartalmaz.Kijelölés törlése

Kosár

 • Additional Information

  Additional Information

  Tömeg N/A
  iz

  , , ,

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A versenyszériás method mixek sikerének titka, a több kiváló minőségű pontycsemege megfelelő arányú összeállítása. Különböző szemcseméretű alapanyagok keverékéből áll, mint a pellet liszt, halliszt, madáreleség, robin red, fűszerkeverék, betain stb. ezért is a vízbeérés után nem egyszerre oldódik el. PVA tasakba ill. hálóba töltve, vagy akár etető kosárba felkínálva alkalmazhatjuk.
  Elkészíthetjük a method mixet a saját C.S.L folyadékával összekeverve, vagy egyszerűen akár a tó vízével is.
  Kiszerelés: 1,5 Kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.