« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Premium Sweet Tiger Nut – Horogcsali

Silverbaits Premium Sweet Tiger Nut – Horogcsali


1,190 Ft
Egységár: 11.990.-ft-kg

A Silverbaits Amino Hookbaits egy horogcsali amelynek titka a folyékony betain, amino complex és a hozzá tartozó aroma kombinációja. A felturbózott bojli, plusz csalogató hatást fejt ki a halak számára. E kombináció segítségével már több kapitális pontyot sikerült a szákba terelni a tesztidőszak során.Kosár

 • TERMÉKLEIRÁS

  A Silverbaits Amino Hookbaits egy horogcsali amelynek titka a folyékony betain, amino complex és a hozzá tartozó aroma kombinációja. A felturbózott bojli, plusz csalogató hatást fejt ki a halak számára. E kombináció segítségével már több kapitális pontyot sikerült a szákba terelni a tesztidőszak során. A Silverbaits premium bojlikhoz kombinálva érheti el az igazi hatást!
  Kiszerelés: 100gr
  A Premium bojli kategóriához tartozó további ízek:
  - Squid & Octopus - tintahal-polip
  - Fish & Strawberry - eper+hal
  - Frankfurter - Frankfurti kolbász
  - Hot Chilli - csípős chilli
  - Liver & Spicy Meat
  - Garlic&Black Pepper - Fokhagyma bors

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.