« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Sweet Tiger Nut liquid – tigrismogyoró szirup

Sweet Tiger Nut liquid – tigrismogyoró szirup


1,290 Ft
Egységár: 5160.-ft/Lit

Egy nagyon ÉDES és SŰRŰ TIGRISMOGYORÓ folyadék. Sűrű markáns csalogató hatású szirup. Kivételes étvágygerjesztő hatással van a halakra, pontyokra. Természetes alapú, erős hatású anyag, tisztán érdemes használni. (Hígítható de az csökkentheti a csalogatóhatást.) Methodmix, Stick mixhez és bármely etetőanyaghoz keverhetjük víz helyett. Használhatjuk pelletek magvak BOJLIK locsolására, beáztatására is.

Az ÚJ 2020-ban megjelent Prémium Sweet Tiger Nut bojli és az ehhez tartózó sűrű folyadék, együtt alkalmazva érhetjük el a legjobb hatást, mivel nagymértékben javítja a csalogató hatást.Kategóriák: , .

Kosár

 • TERMÉKLEIRÁS

  Aminosavakban és a természetes élelmiszer-összetevőkben gazdag.
  Vízben oldódó,
  Akár bojli készítés alapja is lehet.
  PVA-t nem oldja.
  Szin: világos barnás
  Kiszerelés: 250ml / flakon

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.