« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Krill Liquid Complex – Folyékony Krill Adalék

Silverbaits Krill Liquid Complex – Folyékony Krill Adalék


1,890 Ft
Egységár: 7560.-ft/L

A Silverbaits folyékony KRILL Complex adalék az egyik legjobb attraktorok közé sorolható. A sűrű folyékony krill complexben lévő alkotóelemek rendkívüli mértékben hatnak a pontyok táplálkozására. Bármely időszakban bátran alkalmazhatjuk, kiváló termék!Kategóriák: , .

Kosár

 • TERMÉKLEIRÁS

  A Silverbaits folyékony KRILL Complex adalék tudatosan összeállított keverék ( krill adalék, lazacolaj, aroma, proteinek, aminok ) rendkívül széles körben lehet alkalmazni: Bojli készítéshez (80ml/kg), pelletek locsolásához ill. ízesítéséhez, etetőanyagokhoz, stick, method mixekhez keverve alkalmazhatjuk, akár pasztát is készíthetünk vele.
  Az egyik legjobb attraktorok közé sorolható. A sűrű folyékony krillben lévő alkotóelemek rendkívüli mértékben hatnak a pontyok táplálkozására. Bármely időszakban bátran alkalmazhatjuk, kiváló termék!
  Kiszerelés: 250ml

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.