« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Premium Hot Chilli bojli – 0,5kg

Silverbaits Premium Hot Chilli bojli – 0,5kg


1,690 Ft
Egységár: 3,380 Ft/kg

2014-ben a Silverbaits csapata piacra dobott hat prémium kategóriás gyári bojlit, melyek a “HOT CHILI”, “FRANKFURTER SAUSAGE”, “LIVER & SPICY MEAT”,”FISH & STRAWBERRY”,”GARLIK&BLACK PEPPER” és a “SQUID & OCTOPUS” nevekre hallgatnak. E sorozat lelke a kiemelten tiszta és minőségi alapanyagok felhasználása megfelelő mértékben.A kombinációk megalkotását a sokévnyi tapasztalat mellett, rengeteg kísérletezés előzte meg és lényegében ugyanez keltette életre.Kijelölés törlése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A csali alapja a robin red, e mellett a különleges tisztaságú Észak tengeri halliszt és egy különleges chili örleméy. A szokatlan összetételt fekete bors kivonattal tetőztük. E különleges egyveleggel egész évben képesek lehetünk kapitális pontyokat horogra csalni. Vigyázz mert nagyon csíp!

  Kiszerelés: 500g / 20 ,24,28 mm

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.