« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Premium Frankfurter Sausage bojli – 0,5kg

Silverbaits Premium Frankfurter Sausage bojli – 0,5kg


1,690 Ft
Egységár: 3.380 Ft/kg

2014-ben a Silverbaits csapata piacra dobott hat prémium kategóriás gyári bojlit, melyek a “HOT CHILI”, “FRANKFURTER SAUSAGE”, “LIVER & SPICY MEAT”,”FISH & STRAWBERRY”,”GARLIK&BLACK PEPPER” és a “SQUID & OCTOPUS” nevekre hallgatnak. E sorozat lelke a kiemelten tiszta és minőségi alapanyagok felhasználása megfelelő mértékben.A kombinációk megalkotását a sokévnyi tapasztalat mellett, rengeteg kísérletezés előzte meg és lényegében ugyanez keltette életre.Kijelölés törlése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  Ez a bojli magas értékű összetevőinek köszönheti sikerét, mint pl. Robin Red, LT-halliszt, nemes természetes fűszerek, különböző titkos attraktorok, aminósavak, vitaminok. Sok és nagy pontyokat fogtak vele Németországban és más külföldi vizeken is. Szinte egész évben jól működik, de tavasztól késő őszig mutatta meg az igazi fogóságát.

  Kiszerelés: 500g / 20 ,24,28 mm

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.