« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Premium Fish & Strawberry bojli – 0,5kg

Silverbaits Premium Fish & Strawberry bojli – 0,5kg


1,690 Ft
Egységár: 3 380 Ft/kg)

2014-ben a Silverbaits csapata piacra dobott hat prémium kategóriás gyári bojlit, melyek a “HOT CHILI”, “FRANKFURTER SAUSAGE”, “LIVER & SPICY MEAT”,”FISH & STRAWBERRY”,”GARLIK&BLACK PEPPER” és a “SQUID & OCTOPUS” nevekre hallgatnak. E sorozat lelke a kiemelten tiszta és minőségi alapanyagok felhasználása megfelelő mértékben.A kombinációk megalkotását a sokévnyi tapasztalat mellett, rengeteg kísérletezés előzte meg és lényegében ugyanez keltette életre.Kijelölés törlése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A hal-eper néven futó édes-büdös bojli a melegedő és a lehűlő vizek dinamitja. Az érdekes lágy édeskés íze nem fogja hidegen hagyni a pontyokat és az amurokat, melyek megfogása igazi kihívás jelenthet számunkra. A különleges eper és a hal harmóniája egy véletlen során jött létre és egyedi eredményeket produkált a próbahorgászatok során.

  Kiszerelés: 500g / 20 ,24 ,28 mm

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.