« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Premium Sweet Tiger Nut Bojli – édes tigrismogyorós 20mm – 1kg

Silverbaits Premium Sweet Tiger Nut Bojli – édes tigrismogyorós 20mm – 1kg


2,990 Ft
Egységár: 2990.-ft-kg

Silverbaits Prémium széria Egy újabb családtaggal bővült ami egy szénhidrátos bojli hosszas tesztelés és formálás után idén tavasszal került forgalomba.  Több 20 kilogramm feletti ponty sem bírt ellenállni a csábításának. Egy édes jellegű nem egy túl aromázott bojli, így jól használható olyan tavakon ahol nagy a fehér hal és törpeharcsa állomány egy igazi nagyhalas bojli. Amelynek kapósságát nem csak a legmagasabb minőségű alapanyagok,hanem jó bontási képessége is nagyban befolyásolja a halak kapókedvét.Kijelölés törlése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A Silverbaits Édes Tigrismogyorós bojli alapját több kiváló minőségi Magok lisztjeinek keveréke,étvágy fokozók,betain, vitamelo,növényi olaj alkotja. Több éves tapasztalat és versenyhorgászat eredményei alapján. Kijelenthetjük, hogy egy igazi nagyhalas bojli.

  Kora tavasztól késő őszig használható. Érdekes Édeskés Tigrismogyorós illatának, könnyű emészthetőségének és a természetességének köszönhetően visszatérő vendégek lesznek etetésünkön a nagy bajszúak.

  Természetes alapanyagokból készült, színező anyagot nem tartalmaz.
  Hagyományos főzött változatban készül.

  Kiszerelés: főtt 20mm / 1kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.