« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Competition Krill X50 – Krill oldódó verseny bojli 24mm

Silverbaits Competition Krill X50 – Krill oldódó verseny bojli 24mm


4,990 Ft
Egységár: 4990.ft/kg.

Silverbaits Competition széria Egy újabb családtaggal bővült ami  hosszas tesztelés és formálás után idén tavasszal került forgalomba.  Több 20 kilogramm feletti ponty sem bírt ellenállni a csábításának, számos verseny eredmény is bizonyítja fogosságát. Egy édeskés  jellegű nem egy túl aromázott bojli, így jól használható olyan tavakon ahol nagy a fehér hal állomány egy igazi nagyhalas bojli. Amelynek kapósságát nem csak a legmagasabb minőségű alapanyagok,hanem jó bontási képessége is nagyban befolyásolja a halak kapókedvét.Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A Silverbaits X50 Krill bojli alapját több kiváló minőségi előemésztett halliszt, krill liszt, krill liquid, vitamelo, halprotein, tej és állati fehérje, madáreledel alkotja. Több éves tapasztalat és versenyhorgászat eredményei alapján. Kijelenthetjük, hogy egy igazi nagyhalas bojli.

  Kora tavasztól késő őszig használható. Érdekes Krilles kellemes illatának, könnyű emészthetőségének és a természetességének köszönhetően visszatérő vendégek lesznek etetésünkön a nagy bajszúak.

  Természetes alapanyagokból készült, színező anyagot nem tartalmaz.
  Hagyományos főzött és oldódó (24mm) változatban is készül.

  Kiszerelés: 24mm / 1kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.