« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Competition K25 Liver – Májas oldódó verseny bojli 24mm

Silverbaits Competition K25 Liver – Májas oldódó verseny bojli 24mm


4,990 Ft
Egységár: 4990ft/kg

Silverbaits Competition széria Egy újabb oldódó családtaggal is bővült ami  hosszas tesztelés és formálás után idén tavasszal Merenyei teszthónapon vált véglegessé, Ahol több 20 kilogramm feletti ponty sem bírt ellenállni a csábításának. Köztük a névadó 25 Kilogrammos tőpontya sem.Ezért K25 néven kerül forgalomba. Egy édeskés májas jellegű nem egy túl aromázott bojli. Így jól használható olyan tavakon ahol nagy a fehér hal állomány egy igazi nagyhalas bojli. Amelynek kapósságát nem csak a legmagasabb minőségű alapanyagok,hanem jó oldódási képessége is nagyban befolyásolja a halak kapókedvét.Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A Silverbaits K25 Liver bojli alapját több kiváló minőségi előemésztett halliszt, májliszt, májkivonat, robin red, halprotein, tej és állati fehérje, madáreledel alkotja. Több éves tapasztalat és versenyhorgászat eredményei alapján, kijelenthetjük, egy a K25 egy igazi nagyhalas bojli.

  Kora tavasztól késő őszig használható. Érdekes Májas kellemes illatának, könnyű emészthetőségének és a természetességének köszönhetően visszatérő vendégek lesznek etetésünkön a nagybajszúak.
  Természetes alapanyagokból készült, színező anyagot nem tartalmaz.
  Hagyományos főzött és oldódó (24mm) változatban is készül.

  Kiszerelés: Oldódó 24mm / 1kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.