« Vissza az elöző oldalra

Silverbaits Competition G26 Spice – Fűszeres főtt verseny bojli

Silverbaits Competition G26 Spice – Fűszeres főtt verseny bojli


4,990 Ft
Egységár: 4990- ft /kg

Mindezidáig nem volt olyan bojli forgalomban Magyarországon, amelyet kifejezetten versenyekre terveztek volna. Csapatunk gondolt egy merészet és kifejlesztette a Silverbaits Competition szériát, amelynek kapósságát nem csak a legmagasabb minőségű alapanyagok, hanem az idei versenyeredményeink is garantáljákKijelölés törlése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A Silverbaits G26 Spice bojli alapját ez eredeti Robin Red a kiváló minőségi lazac liszt és egy speciális fűszerkeverék alkotja. Természetesen nem maradt ki belőle a megfelelő mennyiségű Vitamelo, ill. a hozzá tartozó egyéb alkotó összetevők sem, mint pl.: betain, NHDC, aminosavak, étvágyfokozók. A nagyon kellemes, egyedülállóan édes-fűszeres-halas bojli ízének- illatvilágának és a könnyen emészthetőségének köszönhetően a pontyok képtelenek ellenállni csalogató hatásának.

  A tesztek során egész évben kiváló eredményeket produkált. Vonzerejét azonos ízű G26 Spice pasztával növelhetjük, a kapás szinte garantált. Természetes alapanyagokból készült, színező anyagot nem tartalmaz.

  További extraként G26 Method Mix és azonos ízű CSL locsoló is rendelhető. Hagyományos főzött és oldódó változatban is készül.

  Kiszerelés: főtt 20mm,24mm / 1kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.