« Vissza az elöző oldalra

Katran Galaxy Tapered mono shock leaders

Katran Galaxy Tapered mono shock leaders


2,990 Ft
Egységár: 49ft/1m

Két víztiszta Kúpos dobó előtét zsinór hosszabb dobásokhoz.Jól ellen áll a csavarodásnak.

1.Galaxy Cast hosszúsága 12 méter  5 db/csomag. 0,47 mm vastag rész  4 méter hosszú,a kúpos rész 6 méter és  2 méter hosszú és finomabb rész – átmérője 0,26 mm.

2Galaxy  hosszúsága 15 méter  5 db/csomag. 0,57 mm vastag rész 6 méter hosszú,a kúpos rész  6 méter hosszú és a finomabb rész 5 méter – átmérője 0,26 mm.

Kiváló minőségű kopolimerből készültek, kis memóriával. Elasztikus, süllyedő tulajdonságú. Kimagasló csomótűrés, lágyság, alacsony nyúlás és nagy kopásállóság jellemzi. Használható nemcsak édes vízben, hanem tengeri sós vízben is.

 Kijelölés törlése
Kategória:: .

Kosár

 • TERMÉKLEIRÁS

  Kiszerelések:

  Galaxy Cast 26-47 mm 12 Méter 5 db/tekercs
  Galaxy Crystal 26-57 mm 15 Méter 5 db/ tekercs

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.

You may also like…