« Vissza az elöző oldalra

Katran Synapse Eclipse 1000-1300 Méter

Katran Synapse Eclipse 1000-1300 Méter


7,790 Ft9,590 Ft
Egységár: 5Ft/1m
Készlet: Elfogyott

Egy univerzális fluoreszkáló monofil süllyedő zsinór: álcázás a nap 24 órájában, és az éjszakai jó láthatóság kombinációja.
A Synapse Neon gyártástechnológiáját továbbfejlesztve az innováció egy új szintjére léptünk. A 2 méteres neon pigmentekkel színezett sávok és az 50 cm-es feketére színezett szakaszok váltakozása miatt az Eclipse fárasztás során éjszaka is jól látható a fejlámpa fényében.
A Synapse ECLIPSE valóban a kínálatunk méltó tagjává vált. Éjszaka “kötelezővé” vált a használata – fejlámpával rávilágítva a 2 méteres neonfestésű szakaszok kitűnően mutatják a szerelékünk irányát. A fejlesztés kulcsát a sötét pigmentek jelentik, amelyek használatával napos körülmények közt is láthatatlan a zsinór a leggyanakvóbb halak számára is. Így kiemelkedően hatékonyan használható napsütéses napokon. Ideális tiszta vízben, sekély vizeknél – mindenhol, ahol zsinórunknak olyan láthatatlanná kell válnia a halak számára, amennyire lehetséges. Egy innovatív, neon-fekete, fényvisszaverő, távdobó süllyedő monofil zsinórt alkottunk meg. Hihetetlenül hasznos növényzettel benőtt vizeken is – a zsinór jó láthatósága különösen fontos, hogy bizztonsággal szákba tudjuk terelni a fárasztott halat.
Gyorsan süllyed és kis nyúlása van – 12-15%.
Jól tekercselhető, szépen fekszik az orsó dobján, és különösen jól dobható.
A fekete és neonsárga kombinációja a kompromisszummentes nappali és éjszakai dobásokért és fárasztásokért.
Nagytávolságú fenékhorgászathoz kiválló.
Innovatív fényvisszaverő tulajdonság.
Magas csomózott szakítószilárdság.
Alacsony memória.
Kopásálló külső bevonat.
Valós átmérők.Kijelölés törlése
Kategória:: .

Kosár

 • TERMÉKLEIRÁS

  Kiszerelések:

  SYNAPSE Eclipse 9,55 Lb 4,33 kg 0,234 mm 1300 m Neon-Fekete
  SYNAPSE Eclipse 11,55 Lb 5,24 kg 0,255 mm 1200 m Neon-Flack
  SYNAPSE Eclipse 13,55 Lb 6,15 kg 0,286 mm 1000 m Neon-Flack

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.