« Vissza az elöző oldalra

KATRAN FANTOM FLUOROCARBON – 0,30mm – 5,73kg – 30m

KATRAN FANTOM FLUOROCARBON – 0,30mm – 5,73kg – 30m


2,590 Ft
Egységár: 86,33.-ft/fm

A Fantom fluorocarbon zsinór a Katran cég egyik zászlóshajója!

Gyártásához csakis kiváló minőségű, 100%-ig Japánban készült fluorocarbont használnak. A Fantom négyszer gyorsabban süllyed, mint a monofilok. A technológia, amit használnak, biztosítja, hogy a Fantom gyakorlatilag láthatatlanná válik valamennyi víztípusban.

Szuper ellenálló és kimagaslóan jó csomótűrő. A Fantom ideálisan használható előkeként ragadozó halak horgászatához és ugyanúgy hatékony a pontyhorgászatban, ahol a rejtőzködés fontos, vagy ahol CHOD riget alkalmazunk.

 • Szuper csomótűrés;
 • Gyakorlatilag láthatatlan a vízben;
 • 100% fluorocarbon (Honnan tudjuk, hogy ez valóban 100% fluorocarbon?) *Tip: Hogy biztos lehess benne, hogy 100% fluorocarbont használsz, egyszerűen gyújtsd meg a zsinór végét, amit használsz… egy 100% fluorocarbon zsinór égése során egy szenes maradványanyag keletkezik, míg a szintetkius monofilok csak égnek és olvadnak.
 • 30méteres kiszerelés.
 • szakító.: 5,73kg

 Kategória:: .

Kosár


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.