« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Headlamp Katran – W/B460

Headlamp Katran – W/B460


21,990 Ft
Egységár: 21990 ft/db
Készlet: Elfogyott

Headlamp KATRAN – W/B460

Ezt a fejlámpát arra tervezték, hogy a Katran zsinórokkal együtt használva kiszolgálja az éjszakai pontyhorgászat speciális igényeit. A test könnyű alumínium ötvözetből készült, amiben két, különböző színű – fehér és kék – egymástól független ledet helyeztek el. A lámpa működésének a specialitása a kék dióda, amely egyedülálló lumineszkáló hatást biztosít. Ez a kék fény megsokszorozza a fényvisszaverő zsinórok láthatóságát – a Katran Crypton széria, a Synapse Neon és az Eclipse zsinórok ragyognak ebben a kékes fényben. A zsinór színe a ráeső kékes fénytől világító sárgává változik, így kiválóan látszik a sötétben. Ezt a hatást a Katran zsinórokkal garantáljuk-.
A fejlámpába épített kék dióda 460 nanométeres hullámhosszúságú fényt generál. Ez nem ultraibolya (UV) fény/sugárzás, így az emberi szemre és bőrre nézve teljesen biztonságos.
A fejlámpa beépített USB töltővel és egy 18650-es számú akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor lemerülését villogással jelzi.A töltés megkezdéséhez nem kell kivenni az akksit a lámpából: letekerve a fedelét (bekapcsoló /power/ gomb) egy USB kábellel kell valamilyen áramforráshoz csatlakoztatni az eszközt – lehet ez például egy power bank. A fejlámpa töltés közben is működik. A lámpa teljes töltöttségét egy kis jelzőfény jelzi, ami pirosról zöldre vált.


Kategória:: .

Kosár

 • Description

  Product Description

  A csomag tartalma:
  ·       fejlámpa
  ·       fejpánt (a rögzítéshez)
  ·       Oxford nylon anyagú tárolótáska
  ·       3400 mAH-ás Vapcell akkumulátor
  ·       USB kábel a töltéshez
  ·       használati utasítás
  ·       garanciajegy

  Használati módok

  A bekapcsológomb a lámpa oldalán található – jobb- és baloldalra is áthelyezhető. A lámpa rendelkezik memóriával, amely megjegyzi az utoljára használt fényerő módot. Ha újra bekapcsoljukj a lámpát, azzal a fényerővel fog világítani, mint ahogy kikapcsoltuk.
  Bekapcsolni és a használati módok közt váltani a “power” gomb rövid megnyomásával lehet. A kikapcsoláshoz hosszabban kell nyomni a “power” gombot. Elkerülendő a lámpa véletlen bekacsolódását szállítás közben, a bekapcsoló gomb be van süllyesztve a körenyezetébe.


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.