« Vissza az elöző oldalra
Akció!

Delphin Yurta 3-4 man 2017 – bojlis sátor

Delphin Yurta 3-4 man 2017 – bojlis sátor


129,600 Ft 103,500 Ft
Egységár: 129600 ft/db
Készlet: Elfogyott

3-4 személyes sátor prémium minőségben óriási paraméterekkel verhetetlen áron…

310 x 390 cm alapterület, 180 cm magasság!
Elől-hátul szúnyogháló, elő tető, átlátszó PVC ablakok, a “C” bordák között a megszokott 1 db helyett 3 db kereszt merevítő rúd, 8.000 mm-s vízállóság, divatos exkluzív barnás szín, stb.


Kívánságlista megtekintése
Kategória:: .

Kosár

 • Description

  Product Description

   310 x 390 cm  180 cm
  A Delphin YURTA sátor igazán nagy és tágas védelmet nyújt bármely horgász számára a hosszú horgászutak során.  Három kisebb ágy elfér benne „U” alakzatban elhelyezve, vagy három nagyobb ágy egymás mellett. Masszív rúdszerkezettel készült, három fő bordázott boltívvel. A bivvy felső része mentén ezek a boltívek egy vonalban meg vannak erősítve. A két elülső bordázat oldalán plussz támasztás van. Emellett még boltívet kapcsoltak napellenző gyanánt. Ez a bejárat felett található napellenző 70 cm hosszú! Két tépőzáras pánt található a botoknak, és a napellenzőnek köszönhetően a bivvy elé kirakott cipők nem áznak el esős időben. Az elülső részen nem csak egy ajtó található, hanem szúnyoghálós ablakok, melyeket átlátszó fóliára, vagy sátoranyagra lehet cserélni. A készlet tartalmazza az átlátszó ablakokat, nincs extra költségük!  A hátulsó dupla ablak a szellőzés elősegítése miatt lett kialakítva, szintén cserélhető szúnyoghálós vagy teljesen fedett ablakrésszel. A sátor igen stabil még nagyon rossz időjárási viszonyok esetén is, mivel 13 horgonyzott cölöp rögzíti teljes kerületében. A padló ellenálló és tépőzárral csatlakozik a sátorhoz. A könnyebb összerakás érdekében egy jelzéssel látták el a bejáratot. Belsejében kampók találhatóak, melyekre pl. lámpát lehet akasztani. Az illesztések ragasztva vannak, vízállóak. Sátor ponyvát külön lehet vásárolni hozzá. A ponyvával plusz 40 cm területünk lesz a bivvy előtt, a hőszigetelés fokozása mellett. A Bivvy Delphin YURTA maximálisan állítható és a legigényesebb horgászok is elégedettek lesznek vele!

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.