« Vissza az elöző oldalra

Delphin C-Radle bölcső XXL

Delphin C-Radle bölcső XXL


26,500 Ft
Egységár: 26500 ft/db

A Delphin C-RADLE  XXL  a nagyobb pontyokra vagy amurok kényelmes és biztonságos elhelyezésére szolgál.

A bevált ollós rendszerrel megoldott nyitás/zárás, ennek köszönhetően a pontybölcső nagyon erős és könnyen kezelhető. Az XXL modellnek teleszkópos lábai vannak, melynek segítségével be tudja állítani a megfelelő magasságot vagy kiegyenlíteni a terepviszonyokat.

A szerkezetét 20 mm átmérőjű csövek alkotják.

A gyorsan száradó és könnyen karbantartható bölcső gumírozott anyagból van. A bölcső aljának két sarkában hálós rész található mely a vízelfolyást biztosítja. Ezek a nyílások alulról bezárhatóak, úgynevezett DROP rendszerrel. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy a bölcsőbe öntött víz gyorsan kifolyik, vagy elzárás után lassan folyik – csepeg ki. Ennek köszönhetően a fogás vízben lehet.

A bölcső felső részén található a gumírozott átfedés kémlelő ablakkal. Ez az átfedés rögzíthető tépőzárral. A bölcsőnek agyag fülei valamint egy alátét melyre rá tud  térdepelni a horgász fényképezéskor.Kategória:: .

Kosár

 • Description

  Product Description

  Méretei:
  Belső mérete: 120 x 50 cm
  Magasság: 50 cm
  Szállítási méret: 128 x 57 cm


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.