Országos pontyfogó Klub Bajnokság

Befejeződött a XI. Országos pontyfogó bajnokság 1. Fordulója!
Helyszín: Deseda!
A verseny előtt tudtuk nem lesz egyszerű dolga egyetlen klubnak és egyetlen csapatnak sem! A hely sorsolás lezárulta után minden csapat elindult, hogy elfoglalja a helyét, és előkészüljön a nagy megmérettetésre!
A verseny 13:00 kor elstartolt! Egészen az esti órákig nagy halfogások nem voltak, de estétől már több szebb példány is mérlegelésre került! A 72 óra alatt, csapataink megküzdöttek meleggel, viharral, esővel és a tó adottságainak köszönhetően rengeteg akadóval is, ami nagyon sok szereléket magához ragadt! A nehéz pálya a halak kifárasztását sem könnyítette meg a csapatoknak, hiszen a halak mindig ezekbe az akadókba igyekeztek elbújni és ezáltal nem minden hal került mérlegelésre! A csapatoknak 0-24 órában be kellett vetni minden tudásukat, sőt sokszor taktikai módosításokat is végezni, hogy eredményesebbek legyenek! 24 nagyszerű és profi csapat mérettetett meg egymással és ezáltal ez sem könnyítette meg senkinek a dolgát! Azonban elmondhatom, hogy mindenki megpróbálta kihozni a legtöbbet magából ahhoz, hogy minél jobb eredményt érhessen el! Az A” szektorban versenyző csapatunk a 7. Helyen végzett, míg a B” szektorban megmérettető csapatunk 1.helyen, és a harmadik csapatunk a 2.helyen tudott végezni! Ennek köszönhetően az pont számunk 10. Lett és így a klub csapatunk felállhatott a dobogó összetett 3. Helyére! Örülünk az elért eredményünknek, és nagyon várjuk már a második fordulót! Köszönjük szépen a remek munkát a szervezőknek, és bíróknak a kitartó fáradalmas munkáját! Köszönettel tartozunk a csapat kapitányunknak (Gábor Gerencsér) a technikai felkészülésért és a remek csalik előállításáért!
Köszönettel tartozunk még a Katran fishing line(János Meződi) technikai felszerelés felkészítéséért, illetve a Szúnyog Horgászboltnak, akik nagyban segítették csapataink eredményességét! Gratulálunk minden résztvevő csapatnak, szép volt!

Gerencsér Gábor Keim Tamás

Orbán Balázs Feri Sándor

Bula János Haga Norbert

Köszönjük a szurkolást biztatást! Sok sikert minden csapatnak a következő fordulóban!

Haga NorbertJános Bula

Silverbaits Team.

Comments are closed.