« Vissza az elöző oldalra
Akció!Új termék!

Delphin B-3 Econo sátor

Delphin B-3 Econo sátor


97,000 Ft 87,300 Ft


B-3 ECONO egy tartós sátor, amely konstrukcióját három fő bordaív alkotja, amelyek még egymás közt is ki vannak merevítve. Ez az erős szél és vihar esetén is kiváló stabilitást garantál. A B-3 ECONO kényelmes 2-3 fő számára. Méretek: 315 x 320 x 175 cm.

Az illesztések alávasalásának köszönhetően a sátor tökéletesen izolált. A sátor hagyományos ablakmegoldással rendelkezik, azaz 3 ablak hálóval az elején és egy hálós ablak a hátsó részén. Vásárolható hozzá átlátszó műanyag ablak is.

Eső elleni védelmet biztosít a 60 cm-s ajtó feletti árnyékoló is. Az ajtó az árnyékolóhoz rögzíthető egyedi klip-kialakításunkkal. Ily módon az ajtó panel nem záródik le. FIX-ROD tépőzáras szalagokkal van ellátva, amelyek segítenek a botok rögzítésében, például csalizáskor, vagy ha egy kis időre félretenné a botokat. A FIX-ROD szalagok a csúcsborda jobb és bal oldalán helyezkednek el, nagyjából az oldalablakok szintjén.

A sátor belmagassága egyedülálló 170 cm, még a magasabb horgászok sem fogják magukat korlátozva érezni. Ehhez a modellhez is vásárolható téli takaró.

A sátort padló nélkül értékesítik !!. Azonban a teljes alján cipzár található. Ez a padló rögzítésére szolgál, amely megvásárolható és megakadályozza, hogy a rovarok vagy rágcsálók bekerüljenek a sátorba.Kategória:: .

Kosár

 • Description

  Product Description

  Műszaki paraméterek:
  Méret: 315 x 320 x 170 cm
  Vízoszlop: 5000 mm
  Árnyékoló: 60 cm
  Szállítási méret: 130 x 35 x 35 cm
  Súly: 13 kg

 • Additional Information

  Additional Information

  Sátor

  DelphinB-3 Econo Sátor

  Kiegészítő

  Vastag padló a Delphin B-3 Econo sátorhoz


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.