« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Competition Method Feeder Pack

Silverbaits Competition Method Feeder Pack


3,490 Ft


Horgászok kérésére összeállítottunk egy igen fogós Method Feeder Pakkot

Ami három ízvilágból választható! G26 Spice,P22 Fish és K25 Liver

Minden Pakkban 1 kg Method Mix 500 Ml CSL és egy Doboz 8 mm-s Pop-up ami  Polip,Kagyló,Erdei gyümőlcs és Eper ízvilágot  tartalmaz.Kijelölés törlése

Kosár

 • Additional Information

  Additional Information

  Tömeg N/A
  iz

  , ,

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A versenyszériás method mixek sikerének titka, a több kiváló minőségű pontycsemege megfelelő arányú összeállítása. Különböző szemcseméretű alapanyagok keverékéből áll, mint a pellet liszt, halliszt, madáreleség, robin red, fűszerkeverék, betain stb. ezért is a vízbeérés után nem egyszerre oldódik el. PVA tasakba ill. hálóba töltve, vagy akár etető kosárba felkínálva alkalmazhatjuk.
  Elkészíthetjük a method mixet a saját C.S.L folyadékával összekeverve, vagy egyszerűen akár a tó vízével is.
  Kiszerelés: 1,5 Kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.