« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Silverbaits Competition K25 Liver – májas verseny bojli Főtt

Silverbaits Competition K25 Liver – májas verseny bojli Főtt


4,990 Ft


Silverbaits Competition széria Egy újabb családtaggal bővült ami  hosszas tesztelés és formálás után idén tavasszal Merenyei teszthónapon vált véglegessé.  Ahol több 20 kilogramm feletti ponty sem bírt ellenállni a csábításának. Köztük a névadó 25 kilogrammos tőpontya sem. Ezért K25 néven kerül forgalomba. Egy édeskés májas jellegű nem egy túl aromázott bojli. Így jól használható olyan tavakon ahol nagy a fehér hal állomány egy igazi nagyhalas bojli. Amelynek kapósságát nem csak a legmagasabb minőségű alapanyagok,hanem jó bontási képessége is nagyban befolyásolja a halak kapókedvét.Kijelölés törlése

Kosár

 • TERMÉKLEÍRÁS

  A Silverbaits K25 Liver bojli alapját több kiváló minőségi előemésztett halliszt, májliszt, májkivonat, robin red, halprotein, tej és állati fehérje, madáreledel alkotja. Több éves tapasztalat és versenyhorgászat eredményei alapján, kijelenthetjük, egy a K25 egy igazi nagyhalas bojli.

  Kora tavasztól késő őszig használható. Érdekes Májas kellemes illatának, könnyű emészthetőségének és a természetességének köszönhetően visszatérő vendégek lesznek etetésünkön a nagybajszúak.

  Természetes alapanyagokból készült, színező anyagot nem tartalmaz.
  Hagyományos főzött és oldódó (24mm) változatban is készül.

  Kiszerelés: főtt 20mm,24mm / 1kg

 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.