« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Chameleon SM 12.6 5,0lb Spod/ Marker

Chameleon SM 12.6 5,0lb Spod/ Marker


79,900 Ft
Egységár: Csak Rendelésre!
Készlet: Elfogyott

CHAMELEON SM 12,6 “5 Lb

 

Chameleon spod / marker.

A bot akár spod akár marker céllal is használható.

Elég erős etető rakétázáshoz vagy akár parittyázáshoz,mindemellett elég érzékeny is ami a markerezésnél elég lényeges szempont. Úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk a megfelelő alternatívát mindkét alkalmazási formához!

Meg van a maga egyedülállóan szabadalmaztatott közepesen gyors blank, ami legjobb minőségű japán Toray szénszálból készült! A maximális védelem üres egyirányú karbon kivitelben (UD Toray N300), amit szintén további erőt ad!Mi csak a legjobb minőségű alkatrészekkel láttuk el,valódi 18mm FUJI DPS orsótartó és a legújabb teljes rozsdamentes acél, ütésálló S-KL típusú SIC betétekkel! valamint 50mm-s keverő gyűrűvel.

 

Szállítási határidő: 10napKategóriák: , .
Tag: .

Kosár

 • Description

  Product Description

  SM


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.