« Vissza az elöző oldalra
Új termék!

Bestia 13′ 3,5lb

Bestia 13′ 3,5lb


119,900 Ft


BESTIA 13 ‘3,5lb
A bottest egyedülállóan szabadalmaztatott közepesen gyors blank, ami legjobb minőségű japán Toray szénszálból készült! A maximális védelem üres egyirányú 1K szén kivitelben (UD Toray N300).Dielektromos kezelés kapott amit szintén további erőt ad!Mi csak a legjobb minőségű alkatrészekkel láttuk el,valódi 18mm FUJI DPS orsótartó és a legújabb teljes rozsdamentes acél, ütésálló S-KL típusú SIC betétekkel! valamint 50 mm-s keverő gyűrűvel.
Ez a bot, amelyet elsősorban a sportos kihívásoknak tehet eleget,a különböző terheléseknek és nagyon nagy távolságokra képes!

 

Szállítási határidő: 10nap

 Kategóriák: , .
Tag: .

Kosár

 • Description

  Product Description

  Bestia-Banner-1_thumb


 • ÁRUÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

  Személyes átvétel

  Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

  Kiszállítás futárszolgálattal

  Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani. Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni. Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.