Szállítási és fizetési információk

I.  Átvételi módok, szállítás
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

 A 15.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes!

Kiszállítás az MPL szerződött partnerünkön keresztül történik az egész ország területén. A futárszolgálat biztosítja munkanapokon 8:00-17:00 között, ill. külön kérésre szombati feláras kiszállítást is tud biztosítani.

Kérnénk különös figyelmet az online megrendelés esetén a számlázási ill, a szállítási cím pontos feltüntetését. Amennyiben nincs senki a megadott címen, javasoljuk telefonszám megadását, amin a futár tudja keresni. A megrendelt termék valamint a szállítás díjait átvételkor a futárnak kell fizetni.

Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.
Telefonos érdeklődés a csomag kiszállításával kapcsolatban: 00 36 20 923 0567ös telefonszámon a szállítás napján a csomagszám ismeretében kérhetsz. A csomagszámot az összekészítés napján (ez általában a szállítást megelőző nap) 18h-ig kapod meg e-mailben, az általad megadott e-mail címre.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvetetni. A csomag tartalmát azonban nem szükséges ekkor ellenőrizni, hiszen a következő 14 napban visszaküldheted a terméket, ha elégedetlen vagy vele.

A  futárszolgálat által kiszállított csomagok szállítási költsége 15.000 Ft alatt egységesen 1390 Ft.

Személyes átvétel üzleteinkben:

Személyes átvétel a telephelyünkön, mely Pécs, Keszüi út 62. szám alatt található, külön egyeztetett időpontban.

 

II.  Fizetési módok

A készülékek árának kiegyenlítésére többféle lehetőség is kínálkozik:

Előreutalás bankon keresztül
Ha átutalással szeretne fizetni, ebben az estben a megrendelt termék csak akkor kerül feladásra ha az átutalt összeg megérkezik a számlánkra.

Bank adatai: Szigetvári Takarékszövetkezet
HU 60 – 50800111-11157058-00000000

Utánvét
Utánvét esetén aMPL futárszolgálat szállítja ki a terméket, melynek ellenértékét a futárnak adod át.

Készpénz
Helyszíni átvétel esetén